בריסקט/ חזה בקר: את הנתח הזה אתם חייבים להכיר

הזמנתם אורחים לארוחת בשרים משגעת, והתחשק לכם להפתיע אותם בנתח בשר עסיסי ומרשים? כדאי שתכירו את נתח חזה הבקר, הידוע גם בשמו הלועזי ‘בריסקט’. בבישול נכון, תוכלו לקבל נתח מלא בטעמי בשר עמוקים ובמרקם רך, שיגרום לאורחים שלכם להתענג מכל ביס. במיוחד בשביל זה, ריכזנו עבורכם את כל המידע החשוב בנוגע לנתח הבריסקט ועל דרכי ההכנה שלו.

קרא עוד

אונטריב

אם התחשק לכם להכין ארוחת בשרים מדהימה או להתנסות בסוג מיוחד של בשר, כדאי שתכירו את נתח האונטריב. מדובר בבשר בקר עשיר בטעמים שנקצב קרוב לאנטריקוט ולפיכך גם מזכיר את טעמו. הנתח, שאהוב מאוד על שפים, מתאים להכנת מנות מגוונות במספר שיטות בישול. אז אם אתם מעוניינים לדעת עוד על הבשר המרשים הזה ולהכין אותו, המשיכו לקרוא!

קרא עוד