השחזת סכינים

השחזת סכינים היא לא רק פעולה המתבצעת במטבחים של מסעדות או ע”י שפים וטבחים מקצועיים כפי שרבים חושבים. אלא שמדובר בפעולה שחשובה במיוחד לנוחות שלנו במטבח והיא למעשה קשורה באופן ישיר לאיכות החיתוך בקרב מאכלים הדורשים חיתוך נקי ומדויק. אז מה משחיז הסכינים המתחיל צריך לדעת?

קרא עוד

רשימה לעל האש

נראה שיש לנו את כל הסיבות בעולם לצאת לפארק לעל האש – יום העצמאות, חגים, אירועים שונים וסתם כשמתחשק לנו להתפנק עם משפחה וחברים. לכן, אם גם אתם מתכננים על האש בקרוב, חשוב שתכינו רשימה עם כל הדברים שתצטרכו, כדי שתיהנו מחוויה כיפית וטעימה. אז מה צריך לקחת? הינה רשימה שתוכל לעזור לכם!

קרא עוד

איך להפתיע את בת הזוג

מחפשים דרך להפתיע את בת הזוג שלכם? בין אם מדובר ביום מיוחד, כמו יום הולדת או יום נישואין, ובין אם מדובר בעוד יום של חול, תוכלו להכין לארגן לאהובתכם יום מפנק ומהנה, או להעניק לה מתנה אישית ומרגשת. אם אתם מתלבטים, הכנו עבורכם 5 דרכים להפתיע את בת הזוג שלכם.

קרא עוד

סטייק פורטרהאוס

מכירים נתח פילה? אכלתם פעם סינטה? עכשיו דמיינו את שניהם יחד בסטייק אחד. למעשה – אנו מכירים נתח כזה והוא נקרא סטייק פורטרהאוס. מדובר בנתח בשר איכותי ומפנק שיכול לסגור לכם סעודה טובה או להשתלב היטב בכל ארוחה. אז מהו הנתח הזה ומה עוד צריך לדעת עליו?

קרא עוד

סוגי סטייקים

כשמדברים על סוגי בשרים, למעשה מדברים על חלקים ונתחים רבים המגיעים אלינו מאזורים שונים בגוף הבהמה. הנתחים השונים מאופיינים בתכונות שונות, הקשורות לטעמים, מרקמים, רמות שומן, דרגות קושי וכדומה. כל אלו משפיעים על אופן ההכנה של הנתח וכמובן על התוצאה הסופית. גם בתחום הסטייקים יש מספר נתחים שונים ומובחנים זה מזה, ועל כן חשוב לנו להביא לפניכם 8 סוגי סטייקים – חלקם מוכרים וחלקם פחות – עם כמה פרטים מעניינים שכדאי לכם להכיר. אז בואו נתחיל.

קרא עוד

נתח קצבים

מעוניינים ליהנות מבשר עסיסי, רך ובעל טעמים בשריים עמוקים? הכירו את נתח הקצבים: מדובר בנתח בשר פופולארי ואהוב על רבים שלא דורש הכנה ארוכה או מסובכת במיוחד. רוצים לדעת עוד? במאמר זה מידע על הנתח, דרכי ההכנה שלו וטיפים נוספים.

קרא עוד

סקירט סטייק

בין אם אתם חובבים מושבעים של בשר ובין אם לא, כדאי לכם להכיר את הסקירט סטייק: מדובר בנתח בשר המקוצב מנתח הקצבים, שקל להכין וכיף לאכול – לבד או כחלק ממנה או ארוחה. מעניין? במאמר זה תמצאו מידע על הנתח, תכירו את דרכי ההכנה ומספר טיפים ודגשים נוספים.

קרא עוד

סינטה

רוסטביף, תוספת לארוחה, מנה עיקרית ואפילו נתח שלם – לא חשוב במה תבחרו, תקבלו בסוף תוצאה נהדרת וטעימה עם נתח הסינטה. הסינטה הוא נתח נפוץ ואהוב במיוחד, שיכול להעשיר כל ארוחה. אז אם מתחשק לכם לדעת עוד על בשר הסינטה, ריכזנו עבורכם במאמר זה מידע, מספר טיפים חשובים ודרכי הכנה.

קרא עוד

אסאדו

חושבים על מנה מנצחת לחג? רוצים לבשל ארוחה משגעת למשפחה? נסו את נתח האסאדו – והתחילו לגרוף מחמאות. אם זו פעם ראשונה שאתם הולכים להכין את הנתח, מאמר זה נכתב במיוחד עבורכם ובו מידע, דרכי הכנה ומספר טיפים שימושיים.

קרא עוד

פילה מדומה

מחפשים נתח בשר טוב ואיכותי לתבשיל קדירה בבישול איטי? הכירו את הפילה מדומה. מדובר בנתח בשר המתאים במיוחד לתבשיל שכזה, והוא ישאיר בו טעמים מיוחדים ובשריים שלא יפסיקו לגרוף מחמאות. נשמע מעניין? במאמר זה ריכזנו עבורכם מידע וטיפים בנוגע לנתח.

קרא עוד

טומהוק

החלטתם להכין ארוחת בשרים נהדרת למשפחה או לחברים טובים, והתחשק לכם לפנק אותם במיוחד? הכירו את נתח הטומהוק: מדובר בנתח בשר עשיר ומרשים, שיהפוך כל ארוחה למדהימה ויגרום לאורחים שלכם להתענג מכל ביס. אם תרצו לדעת עוד על הסטייק, דרכי ההכנה ועוד מספר טיפים חשובים – המשיכו לקרוא.

קרא עוד

פיקניה

אם אתם אוהבים בשר ובא לכם קצת לגוון מהאנטריקוט והסינטה המוכרים (אך טעימים, אין ספק), כדאי שתכירו את נתח הפיקניה. הנתח הזה שירשים את האורחים בארוחת הערב, הוא בשר בקר פרימיום משגע ועם טעמים שיגרמו לבלוטות הטעם לחגוג. אז חממו את התנורים, הדליקו את המעשנות – הכנו עבורכם את המידע החשוב ואת דרכי ההכנה של הנתח המיוחד הזה.

קרא עוד

בריסקט/ חזה בקר: את הנתח הזה אתם חייבים להכיר

הזמנתם אורחים לארוחת בשרים משגעת, והתחשק לכם להפתיע אותם בנתח בשר עסיסי ומרשים? כדאי שתכירו את נתח חזה הבקר, הידוע גם בשמו הלועזי ‘בריסקט’. בבישול נכון, תוכלו לקבל נתח מלא בטעמי בשר עמוקים ובמרקם רך, שיגרום לאורחים שלכם להתענג מכל ביס. במיוחד בשביל זה, ריכזנו עבורכם את כל המידע החשוב בנוגע לנתח הבריסקט ועל דרכי ההכנה שלו.

קרא עוד

אונטריב

אם התחשק לכם להכין ארוחת בשרים מדהימה או להתנסות בסוג מיוחד של בשר, כדאי שתכירו את נתח האונטריב. מדובר בבשר בקר עשיר בטעמים שנקצב קרוב לאנטריקוט ולפיכך גם מזכיר את טעמו. הנתח, שאהוב מאוד על שפים, מתאים להכנת מנות מגוונות במספר שיטות בישול. אז אם אתם מעוניינים לדעת עוד על הבשר המרשים הזה ולהכין אותו, המשיכו לקרוא!

קרא עוד