דף הבית » מתכונים » טרטר בקר על בריוש

טרטר בקר על בריוש

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיבינוני

אופן הכנה

אחרי שהכנו את כל המרכיבים למנה- מורחים את הממרח על הברוסקטה, שמים את הטרטר מעל, מקשטים בעירית קצוצה מלמעלה ומגישים

שיהיה בתאבון

( מומלץ לצלחת ממש סמוך למועד ההגשה לשמור על הקריספיות של הברוסקטה )

הרכיבים

לטרטר :

300 גרם פילה בקר טרי ואיכותי שחותכים לקוביות קטנות

8-10 יחידות עירית קצוץ

1 בצל שאלוט קצוץ

1 פלפל ירוק חריף קצוץ

10-15 עלים קצוצים

חצי ליים / לימון

מלח פלפל גס

שמן זית

לברוסקטה :

באגט / לחם בריוש

חתוך לפרוסות עם שמן זית וצורבים על מחבת פסים .

לממרח :

2 כפות מיונז

1 כפית חרדל גרגירים