אופן הכנה:
בסיר עם מים רותחים וכורכום מרתיחים זיתים כרבע שעה, שופכים את המים מרתיחים שוב, בפעם השניה בלי כורכום שוטפים ומסננים, אם טועמים הזיתים עדיין מרירים/ מלוחים מרתיחים שוב.
רוטב:
מטגנים בצל, שום ופלפל להזהבה יפה, מוסיפים את העוף ומטגנים אותו משני צידיו.
מערבבים בקערה רסק עגבניות, עגבניה מגורדת, תבלינים ושמן זית.
שופכים את הזיתים המסוננים על גבי העופות, יוצקים את תערובת הרוטב ושופכים מים רותחים, מכסים עם מכסה מבשלים לעוד חצי שעה בין לבין
מניעים את הסיר לערבוב,
אם חסר נוזל מוסיפים מעט, חשוב מאוד לא להגזים עם המים בשביל שיצא לכם רוטב סמיך, לא לשכוח שהעוף גם מגיר נוזלים.
מסירים מהאש מפזרים כוסברה.