דף הבית » מתכונים » דג סלמון בתנור

דג סלמון בתנור

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל-בינוני

אופן הכנה

מערבבים את המיונז עם החרדל ואליהם מוסיפים את כל התבלינים, לאחר מכן מורחים את הרוטב שיצא על הדג ועליו שמים שיני שום שפרסנו.

מכניסים את הדגים לתנור שחומם מראש על כ-200 מעלות לכ-12 דקות.

בינתיים, מכינים תערובת ירוקה מפטרוזיליה, כוסברה, תבלינים, שמן זית וצילי. מורחים את התערובת מעל הדג לאחר שיצא מהתנור ומפזרים מעל קשיו/פיסטוק.

ניתן להגיש שעועית ירוקה או אורז.

הרכיבים

סלמון

כף מיונז

כף חרדל גרגרים

רוזמרין טרי קצוץ

שמן זית

פלפל גרוס

מלח ים

שום

כוסברה

פטרוזיליה

שמן זית

צילי גרום

קשיו / פיסטוק