אז כמו תמיד ניגשתי לסניף של מעדני גורמה וביקשתי מהקצב כרעיים עוף טרי ומקוצב כמו שאני אוהבת.
בסיר סוטאז׳ מטגנים בשמן את העוף עד להזהבה ואז מוסיפים בצל חתוך לרצועות דקות
לאחר מכן מוסיפים 1.5 כוס מים חמים עד לגובהה העוף (שלא יעבור את העוף) .
מבאים לרתיחה ומוסיפים בקערה עם חצי כוס מים חמים מלח , פלפל שחור , כמון , פפריקה מתוקה וכף רסק עגבניות.
ושופכים את הכל על העופות
ומוסיפים חבילת שעועית ירוקה .
לוקחים 2 עגבניות וחותכים לריבועים קטנים ומפזרים מעל העוף עם השעועית וסוגרים את המכסה של הסיר .
מבשלים עם מכסה סגור על אש גבוהה 5 דק׳
ואז על אש נמוכה 40 דק׳ .
אחריי הבישול אני אוהבת להכניס את הסיר לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשהו כמו 10-15 דק והקסם קורה! שיהיה בתאבון!