דף הבית » מתכונים » סביצ’ה בפאפ דפי אורז מאת בתיה שלנו!

סביצ’ה בפאפ דפי אורז מאת בתיה שלנו!

  • קטגוריה: דגים
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

בסיר קטן ועמוק, מחממים שמן, כאשר השמן חם מניחים משולש וממש בו זמנית לוחצים עם המצקת על דף האורז, כך שנוצר שקע/קערה.

כך חוזרים על הפעולה ושומרים בצד בטמפ׳ החדר (מחזיק כמה שעות, אין בעיה להכין מראש).

 

סביצ׳ה:

בקערה מניחים את כל המצרכים, ממש לפני ההגשה מוסיפים את מצרכי הרוטב ומערבבים.

מתקנים טעמים ומגישים.

שימו לב: לא למלא את הקונכיות מראש, כי אז הן נרטבות.

תהנו, בתאבון!

הרכיבים

4 דפי אורז חתוכים למשולשים קטנים

שמן לטיגון

סיר קטן ועמוק

מצקת קטנה

 

סביצ׳ה:

4 פליטים לברק/דניס/אינטיאס טריים

1 פלפל אדום קצוץ דק

1 פלפל צהוב קצוץ דק

1/2 בצל סגול קצוץ דק

3 מלפפונים קצוצים דק

1 אבוקדו חתוך קוביות

5 צנוניות קצוצות

כ-10 עגבניות שרי חתוכות (לסנן את הנוזלים)

1/2 זר כוסברה קצוצה

1/2 זר פטרוזיליה קצוצה

חופן נענע קצוצה

1-2 פלפל צ׳ילי קצוץ (לפי מידת החריפות שאוהבים)

 

רוטב:

3 לימונים סחוטים

מלח גס לפי הטעם

פלפל שחור גרוס

4-5 כפות שמן זית

כפית שמן סומסום