במחבת חמה מטגנים בצל עד להזהבה ומוסיפים את הפרגית ומבשלים מוסיפים מעט מלח, 2 מקלות קינמון או חצי כפית קינמון, פלפל שחור, קצת אגוז מוסקט וסילאן.
מערבבים הכל היטב ומוסיפים את הצימוקים שזיפים ואגוזי מלך.
מבשלים הכל יחד על שמצטמצמים כל הנוזלים, ומצננים .
עלי פילו :
חותכים כל עלה ל-4.
מרססים עליו מעט שמן בעזרת התרסיס
מניחים בתבנית שקעים כמו בסרטון ובמרכז כל “שק” מניחים כף ממלית הבשר, ואוספים מעליה את שולי הבצק ליצירת שקיק. בעדינות בתנועת סגירה. זהירות, הבצק מאד עדין.
מרססים על השקיקים המוכנים מעט מתרסיס השמן ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ- 10-12 דקות, עד להזהבה יפה של הפילו ושהופך לפריך.
מצננים מעט ומעבירים לצלחת הגשה. מזגגים מעל השקים מעט דבש ושבבי פיסטוק