רוסטביף מאנטריקוט של עינת

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה100 דקות
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

  1. יוצקים שמן זית על הבשר ומעסים היטב
  2. מפזרים על הבשר מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם משני הצדדים ומעסים
  3. מכניסים לתנור בטמפ’ של 250 מעלות למשך כשעה וחצי.

הרכיבים

  • 2 ק”ג נתח אנטריקוט טרי
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל גס

נתח לרוסטביף מאנטריקוט טרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *