סטייק אנטריקוט דק דק מהיר להכנה

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: ארוחות בכמה דקות
  • זמן הכנה3 דקות
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

  1. לשמן את הבשר עם מעט שמן זית ולפזר עליו פלפל גרוס לפי הטעם
  2. לחמם מחבת פסים
  3. לצרוב את הפרוסות חצי דקה עד דקה מכל צד, לפי מידת העשייה הרצויה
  4. לפזר מלח גס לפי הטעם.

תוספות מומלצות

ניתן להגיש עם: סלט / ירקות מאודים / תפוחי אדמה אפויים ועם כוס יין

הרכיבים

  • מגש סטייק אנטריקוט דק דק (כ- 6 פרוסות)
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל גרוס

סטייק אנטריקוט דק דק טרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *