תביט בשר של סמדי

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: תבשילי קדרה
  • זמן הכנה6.5-7.5 שעות
  • דרגת קושיבינוני

אופן הכנה

שוטפים את הבשר היטב במים קרים
משרים את האורז לחצי שעה, מסננים ושוטפים היטב
קוצצים את הבצלים ומטגנים בסיר עמוק
מכניסים את הבשר לתוך סיר עם מים ומרתיחים את המים ל-10 דקות, נוציא את הקצף שהצטבר למעלה בסיר ונוציא את הבשר מהסיר ונוסיפו יחד עם עצמות המח לסיר עם הבצל הקצוץ שהזהיב בינתיים
מוסיפים את רכז העגבניות ומבשלים 5 דקות
מוסיפים את התבלינים
מוסיפים 2-3 מצקות מציר הבשר עד לגובה שיכסו את התבשיל (ציר הבשר זה בעצם הסיר עם המים בו הרתחנו את הבשר)
מבשלים ברתיחה עם מכסה לחצי שעה
מוסיפים את האורז לסיר ומערבבים היטב ומחכים כמה דקות.
מכניסים את הסיר עם מכסה לתנור בחום של 100 מעלות ל 5-6 שעות.

הרכיבים

  • 2 קילו נתחי אוסובוקו
  • 2 עצמות מח גדולות
  • 3 כוסות אורז
  • 2-3 בצלים גדולים
  • 4 כפות גדושות רכז עגבניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • רבע כף פלפל שחור
  • חצי כף בהראט ערקי
  • קורט הל טחון
  • כף מלח

אוסובוקו בקר טרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *