חותכים את חזה העוף לרוחב לרצועות בעובי 1 ס”מ ושמים בקערה.
טורפים בקערה את 2 הביצים.
עם התבלינים: מעט פפריקה מתוקה וקמצוץ פפריקה חריפה, מעט אבקת מרק עוף ופלפל שחור לפי הטעם וכפית חרדל.
מערבבים היטב את הבלילה שופכים את בלילת הביצים אל הקערה עם רצועות חזה העוף ומערבבים.
שמים בקערה את פירורי הלחם טובלים בפירורי הלחם את רצועות העוף.
מצפים את רצועות העוף בפרורי הלחם.
מטגנים את רצועות בתוך מחבת עמוקה עם שמן עמוק חם במשך כמה דקות עד שהם משחימים קלות.