אנטרקוט עם עצם של סמדי

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה150 דקות
  • דרגת קושיקל-בינוני

אופן הכנה

לשטוף במי ברז ולייבש את צלע העגל

למרוח בנדיבות על 2 הצדדים שום כתוש ושמן זית

להוסיף ל-2 הצדדים מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם

לרפד תבנית אפייה בנייר כסף ומעליו בנייר אפייה

להניח את הצלע על נייר האפייה

ולסגור אותו בנייר האפייה ונייר הכסף

צולים בתנור שחומם מראש לחום של 220-240 מעלות במשך 20 דקות

לאחר 20 דקות יש להוריד את החום ל- 200 מעלות ולצלות שעתיים נוספות

הרכיבים

  • 2 ק”ג אנטרקוט עם עצם/צלע עגל
  • שום כתוש
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • נייר אפייה
  • נייר כסף

אנטרקוט עם עצם/צלע עגל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *