עוף בגריל של סמדי

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה160 דקות
  • דרגת קושיקל-בינוני

אופן הכנה

שוטפים את חלקי העוף במים מתחת לברז ומכניסים לקערה

מתבלים בחצי כף פפריקה מתוקה, רבע כף כורכום, חצי כף שום כתוש, רבע כוס שמן קנולה, חצי כף מלח ומוסיפים לקערה תפוחי אדמה בייבי/ בטטות.

מערבבים את כל המרכיבים יחד ומוסיפים גם חצי כוס מים

מסדרים את העוף ואת תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושופכים עליהם רבע כוס מים

שמים את התבנית בתנור מעל תבנית ברזל כדי שהעוף ישחים גם למעלה וגם למטה.

אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות על תכנית של אפייה (לא גריל)

ללא כיסוי למשך 20 דקות, לאחר 20 דקות אפשר להעביר ל- 180 מעלות למשך שעתיים.

הרכיבים

  • 5 יחידות של קוקטייל עוף – כרעיים של עוף ללא עצם גב
  • 5 יחידות פרגית לתנור
  • רבע כוס שמן קנולה
  • חצי כף פפריקה
  • רבע כף כורכום
  • חצי כף מלח
  • חצי כף שום כתוש
  • אבקת מרק עוף

כרעיים עוף טרי ללא עצם גב - קוקטייל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *