מעורב ישראלי של עודד

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: ארוחות בכמה דקות
  • זמן הכנה5-8 דקות
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל/ים
  2. מחממים מחבת, שופכי מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
  3. מוסיפים את רצועות המעורב הישראלי ומקפיצים על המחבת במשך כמה דקות.
  4. מוסיפים את תערובת התבלינים למעורב ומלח ומפלפל לפי הטעם. מקפיצים הכל יחד עוד דקה-שתיים.

 

תוספות מומלצות

פיתה, מלפפונים חמוצים, טחינה, סלט ירקות.

הרכיבים

  • 1 ק”ג מעורב ישראלי של מעדני גורמה (רצועות של: חזה עוף, שווארמה הודו ופרגית)
  • 2 בצלים
  • שמן זית
  • תערובת תבלינים למעורב
  • מלח
  • פלפל

מעורב ישראלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *