דף הבית » מתכונים » כנפיים בצ’ילי של סמדי

כנפיים בצ’ילי של סמדי

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה60-75 דקות
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

לחתוך את הבטטות לפרוסות בעובי בינוני ולהכניס לקערה,

להוסיף מגש של כנפית עוף טרי (כ- 1 ק”ג)

להוסיף תבלינים: כף פפריקה מתוקה, חצי כף שום כתוש, צ’ילי תאילנדי לפי הטעם ומעט דבש

לערבב את כל החומרים יחדיו בקערה.

להכניס את המרכיבים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולסדרם בתוכה בשכבה אחידה

לאפות 3/4 שעה עד שעה בתנור ללא כיסוי  על חום של 180 מעלות

 

הרכיבים

  • חבילת כנפיים חצויות – כנפית עוף
  • 3 בטטות בינוניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • צ’ילי תאילנדי חריף מתוק
  • 1-2 כפות דבש
  • חצי כף שום כתוש
  • מלח לפי הטעם

כנפית עוף טרי