כנפיים בצ’ילי של סמדי

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה60-75 דקות
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

לחתוך את הבטטות לפלחים בעובי בינוני

להוסיף כף פפריקה מתוקה, חצי כף שום כתוש, צ’ילי תאילנדי לפי הטעם ומעט דבש

לערבב את כל החומרים יחדיו בקערה גדולה

להכניס את המרכיבים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולסדרם בתוכה בשכבה אחידה

לאפות 3/4 שעה עד שעה בתנור ללא כיסוי  על חום של 180 מעלות

 

הרכיבים

  • חבילת כנפיים חצויות
  • 3 בטטות בינוניות
  • כף פפריקה מתוקה
  • צ’ילי תאילנדי חריף מתוק
  • 1-2 כפות דבש
  • חצי כף שום כתוש
  • מלח לפי הטעם

כנפיים עוף טרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *