דג אפוי בתנור של השפים טום אביב וקרן קדוש

  • קטגוריה: דגים
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה25 דקות
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב
  2. מניחים את 2 הפילטים של הדג בתבנית ומורחים אותם מלמעלה בעריסה
  3. מעל העריסה יוצקים את הרוטב בצורה שתכסה את הדגים
  4. מניחים על הפלטים ואופים בחום של 200 מעלות, למשך 15 עד 17 דקות, תלוי בגודל הדגים.

הרכיבים

  • 2 פילטים של דג מוסר טרי
  • 2 כפות עריסה

לרוטב:

  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 פילטים של לימון (לימון ללא קליפה שחתוך לפילטים) חתוכים לקוביות קטנות, ללא גרעינים
  • צרור כוסברה קצוצה
  • פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל גס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *