גולש מאונטריב בקר של טלי

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה3-3.5 שעות
  • דרגת קושיקל-בינוני

אופן הכנה

  1. להרתיח את הבשר בסיר עם מים. לשפוך למסננת ולשטוף את הבשר במים רותחים.
  2. לטגן בסיר 3 בצלים קצוץ עד להזהבה, להוסיף את הבשר ולערבב. לכסות את הסיר למשך רבע שעה- מדי פעם לערבב
  3. להוסיף שיני שום משני ראשים, את החומוס ואת עצמות המח (2-3 עצמות)
  4. להוסיף מים עד לגובה הבשר ולהמתין כמה דקות עד שהמים יתחממו ואז להוסיף את התבלינים: כף כורכום, כף פלפל שחור גרוס, כף מלח.
  5. להרתיח ולאחר מכן לבשל על אש נמוכה לפחות שעתיים וחצי – שלוש עד שהבשר מתרכך.

הרכיבים

  • 5 ק”ג  אונטריב בקר טרי ומובחר חתוך לקוביות
  • 2 – 3 עצמות מח
  • ½ ק”ג גרגירי חומוס- שהושרו לילה במים, ולאחר מכן הורתחו וסוננו פעמיים
  • כף גדושה כורכום
  • כף מלח
  • כף פלפל שחור
  • 2 ראשי שום – לפרק ולקלף את השיניים
  • 3 בצלים

קוביות אונטריב בקר טרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *