אנטריקוט בורגר

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: ארוחות בכמה דקות
  • זמן הכנה3 דקות
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

  • לצלות את ההמבורגר על האש או על מחבת פסים, מידת עשייה M/MW – לפי הטעם
  • לצרוב את הלחמנייה עד להשחמה רצויה.
  • להרכיב את הלחמנייה עם הרבה רטבים שאתם אוהבים ולהגיש לצד תפוחי אדמה אפויים / צ’יפס בטטה.
  • לאוהבי השחיתות  – ניתן להגיש עם תוספות של ביצת עין חמה מעל הקציצה, בצל מטוגן או כבד אווז

הרכיבים

  • 1 מגש אנטריקוט בורגר
  • לחמניית המבורגר 160 גר’
  • רצועות בצל לבן/סגול
  • תוספות לבחירה: בצל מטוגן, כבד אווז / ביצת עין
  • חסה בייבי טרייה, פרוסות מלפפון חמוץ
  • רוטב ברביקיו מעושן
  • מיונז הולנדי מובחר
  • לאוהבי החריף – ממרח פלפל חלפניו לחוויה

אנטריקוט בורגר 880 גר' גורמה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *