דף הבית » מתכונים » קריספי צ’יקן מאת מעיין בן אבו!

קריספי צ’יקן מאת מעיין בן אבו!

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: ארוחות בכמה דקות
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

מכניסים לבלילה הרטובה את הרצועות פילה ומשאירים אותם למשך חצי שעה לפחות .

בינתיים מחממים סיר עם שמן עמוק ל170 מעלות . מעבירים את הרצועות פילה מהבלילה הרטובה לקערה עם הקמח והקורנפלור מנהרים ומטגנים בשמן החם עד להזהבה יפה ומוציאים לרשת .

מגישים לצד מטבלים שאוהבים ומתענגים על כל פיצוץ  בפה! בתאבון

הרכיבים

פילה עוף ממעדי גורמה

מצרכים לבלילה רטובה  :

קילו רצועות פילה עוף טרי

2 כוסות קמח תופח

כוס וחצי מים

2 ביצים

כף פפריקה מתוקה

מלח

פלפל

2 כפות צ׳ילי מתוק

כף גדושה שום כתוש

כפית תבלין גריל עוף

 

יבשים :

חצי כוס קורנפלור

חצי כוס קמח

מלח

פלפל

 

לטיגון :

סיר עמוק

ושמן