במיקסר עם וו לישה מניחים קמח, שמרים, שמן, סוכר, מים ולבסוף מלח ולשים 10-12 דקות, מתקבל בצק אחיד ומעט דביק שמתנתק מהדפנות. מעבירים לקערה רחבה ומכסים בניילון נצמד.
מתפיחים כשעה בטמפ׳ החדר או התפחה ארוכה של לילה במקרר ופשוט מוציאים חצי שעה לפני עבודה.
בתום ההתפחה מורידים לבצק את האוויר,
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי של כס״מ וחצי.
בעזרת גלגלת חותכים לריבועים, מניחים על כל קוביה שני קבבים אחד על השני או אחד (אם בא פחות).
חוזרים על הפעולה עם כל הבצק והקבבים.
מניחים מכוסה כרבע שעה, מחממים מחבת עם מעט שמן זית (ממש שפריץ קטן) על איש בינונית (חשוב לא גבוהה כי הבצק והבשר צריכים להתבשל)
מניחים כל פיתה, איך שמניחים חייבים ״למחוץ״ בעזרת תרבד הופכים כשהבצק בתחתית זהוב, כשהופכים שוב מוחצים כך ממשיכים עד שהבצק ממש אפוי וזהוב היטב.
מגישים חם ואפשר גם להכין ולחמם בתנור/טוסטר או אפילו על המנגל
בתאבון!