– בסיר סוטאג 38-40 שמים שמן זית, מטגנים בצל בשיטת הצ׳לה בלה
– ברגע שהופך שקוף שמים את קיט המעורב על הבצל ומערבבים היטב, מתבלים עם תבלין המעורב
– מערבבים עד שנצרב יפה על אש גבוהה
– מזיזים את המעורב ומפנים מקום
– בחלק הריק עם השמן מוסיפים את האטריות ומערבבים עד שיהפכו כהות מעט
– מוסיפים את האורז ומוסיפים את המלח
– מערבבים רק את האורז והאטריות כדי שהאורז יעטף בחום
– מאחדים את הכל יחד ומוסיפים 4 כוסות מים רותחים
– מוסיפים בצל ירוק קצוץ
– מערבבים הכל יחד מכסים ומנמיכים את האש ל20 דקות בישול
– מגישים עם סלט וטחינה
בתאבון!